De hotels

in de Azoren

Vakantie naar de Elzas

Wil jij op vakantie naar de Elzas of een weekendje weg naar de Elzas? Dan komt deze informatie goed van pas! De Elzas staat bekend om haar rijke historie, gezellige stadjes en heerlijke wijnen. De Elzas wordt in het Frans ook wel de Alsace genoemd. Een groot voordeel van deze Franse regio is dat het maar een paar uur rijden is!

In de Elzas liggen een aantal hele leuke steden. Voorbeelden hiervan zijn Colmar, Strasbourg, Saverne, Sélestat en Mulhouse.  Het leuke aan de Elzas is, dat elke stad zo zijn eigen karakter en identiteit heeft. Zo staat Colmar bekend om haar heerlijke wijnen en sfeervolle grachten. Mulhouse daarentegen staat weer bekend om haar industriële karakter. Wil je optimaal kunnen genieten van de cultuur van deze prachtige steden? Bezoek dan zeker een aantal bezienswaardigheden tijdens je vakantie naar de Elzas!

Weekendje weg naar de Elzas

Wil je graag een weekendje weg naar de Elzas? Dat kan heel gemakkelijk! De Elzas ligt namelijk maar op een paar uur rijden van Nederland. Geen wonder dus, dat deze Franse regio zo populair is! Tijdens je weekendje weg naar de Elzas zal je veel over de geschiedenis en de cultuur van deze regio te weten komen. Deze regio speelde dan ook een zeer belangrijke rol tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

Wanneer je een weekendje weg wil naar de Elzas, raden we je aan om in het voorjaar of de zomer te gaan. In deze maanden is het weer in de Elzas namelijk het lekkerst! Je kan dan heerlijk genieten van een wijntje en een lekker hapje eten op een van de gezellige terrasjes in de Elzas!

Vakantie naar de Elzas boeken

Wil je een vakantie naar de Elzas boeken? Dit is tegenwoordig gelukkig erg gemakkelijk! Er zijn steeds meer aanbieders, die een vakantie naar de Elzas, of een weekendje weg naar de Elzas aanbieden. Wanneer je jouw vakantie gaat boeken, is het wel belangrijk dat je alle aanbieders goed met elkaar vergelijkt. Zo weet je zeker dat je niet onnodig te veel betaalt voor jouw reis naar de Elzas!

Ontdek de Elzas!