De hotels

in de Azoren

Hotels in Mulhouse

Mulhouse is een échte kennisstad. In het verleden hebben veel wetenschappers zich hier gevestigd. Daarnaast speelde de stad in de tijd van het industrialisme ook een grote rol. Dit is nog goed te zien aan alle musea in de stad. Je kan er namelijk een bezoekje brengen aan het Spoorwegmuseum, Automobielmuseum, het Electropolis en het Stoffendrukmuseum.

1. Hotel Bristol | 3 sterren: Dit hotel ligt in het centrum van Mulhouse en beschikt over een eigen restaurant. Het hotel beschikt over een ontbijtbuffet, en kamers met bubbelbad. Vanaf het hotel is het slechts 500 meter lopen naar het expositiemuseum.

2. Best Western Hôtel De La Bourse | 3 sterren: Het Best Western Hôtel ligt in het groene gedeelte van de stad. Ga je met de auto naar Mulhouse? Er is een parkeerterrein op 300 meter afstand van het hotel! Vanuit het raam van je hotelkamer kan je de Jardin de la Bourse zien.

3. Hotel Du Parc – Mulhouse Centre | 4 sterren: Dit hotel is gevestigd in een prachtig, historisch pand. Hotel du Parc ligt middenin het stadscentrum van Mulhouse. In het hotel is een pianobar gevestigd. Ga je op een romantische vakantie naar de Elzas? Dan is dit een zeer geschikt hotel!

Voor de meest actuele prijzen en aanbiedingen raden we je aan om de website van het desbetreffende hotel te raadplegen!

Mulhouse, een stad met charme.

Foto’s van Mulhouse