De hotels

in de Azoren

Hotels in Strasbourg

Strasbourg is een zeer indrukwekkende stad. De binnenstad van Strasbourg, ook wel Straatsburg genoemd, staat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst! Ben je op zoek naar een hotel in Strasbourg (Straatsburg)? Wij hebben 3 hotels in Strasbourg voor je op een rijtje gezet!

1. Hôtel Suisse | 3 sterren: Dit hotel ligt dicht achter de kathedraal van Strasbourg, Straatsburg. Het hotel is een écht familiebedrijf, waardoor er een gezellige en ontspannen sfeer hangt. Het hotel is huisdiervriendelijk en beschikt over een bar, ontbijtbuffet en roomservice.

2. BOMA easy living hotel | 4 sterren: Het BOMA easy living hotel ligt op 300 metr afstand van Petite France. De locatie van het hotel wordt beoordeeld met een 9+. Wil je lekker ontspannen na een dagje Strasbourg? Dit kan in de hotelbar!

3. Hotel D – Strasbourg | 4 sterren: Ga je naar Strasbourg tijdens de feestdagen? Dan is dit hotel zeer geschikt! Het hotel ligt namelijk maar 500 meter van de kerstmarkt van Strasbourg af! Dit hotel beschikt over een fitnesscentrum en een sauna.

Voor de meest actuele prijzen en aanbiedingen raden we je aan om de website van het desbetreffende hotel te raadplegen!

”Strasbourg, wordt in het Nederlands Straatsburg genoemd. In het Duits heet de stad Strassburg.”

Foto’s van Strasbourg